Hjälp
+358931585817
I-V 06:00-22:00, VI-VII 09:00-21:00
Skriv till oss
Betalningstyper
Hitta bokning

Ange din bokningskod här:

Felaktig bokningskod

Newsletter_subscribe_banner

Newsletter_subscribe_banner2

Hur köper man billiga biljetter online?

 • Lågprisflyg och bekvämt inköp av flygbiljetter - det här är de två viktigaste punkterna för varje resenär. Med hänsyn till kundernas behov och vanor har vi utformat vår webbplats på ett sätt som garanterar den bästa tillgången till de bästa erbjudandena så att du aldrig missar förändringar i priserna på tillgängliga flygningar och ditt val uppfyller dina förväntningar i största möjliga utsträckning.
 • Det finns två typer av användare: de som behöver hitta biljetter snabbt utan några ytterligare önskemål eller krav, och de som har en specifik vision och krav där det första erbjudandet ofta inte accepteras.
 • Vår webbplats passar för båda typer och nedanför förklarar vi varför:
 • 1. Snabbsökning
 • På webbplatsen, välj din avgångsort och destination. Ange dina ankomst- och avresedatum i samma rad. Välj sedan önskat antal flygbiljetter och klicka på "Sök".
 • Sökmotorn kommer automatiskt att be dig att ange din e-postadress. Om du väljer att ange din e-postadress får du ett meddelande så fort priset på biljetter som motsvarar dina sökparametrar minskar. Detta är dock ett valfritt fält. Om du inte är intresserad av denna tjänst kan du välja bort det och får alla tillgängliga lågprisflygningar inom några sekunder.
 • Flyhi.fi flygsökresultat visar erbjudanden rekommenderade av Flyhi.fi först. Detta är det optimala flygalternativet när det gäller tid och pris, så de som väljer flyg baserat på bekvämlighet snarare än pris brukar välja det här alternativet. Flygningar klassificeras därefter efter pris och varaktighet: genom att klicka på "Lägsta pris" kommer du att öppna en lista över flygningar klassificerade enligt pris; Genom att klicka på "Snabbaste", öppnar du en lista med samma flyg sorterade efter varaktighet. Om inga lämpliga flygningar erbjuds för de specifika datumen, kolla lägsta priskalender. Använd den när du inte hittar lämpliga erbjudanden på de angivna datumen: du kommer säkert hitta ett flyg på andra datum.
 • Om du stannar på webbplatsen under en längre tid kan systemet automatiskt fråga dig om att uppdatera sökresultaten, detta eftersom situationen kan förändras mycket snabbt. Det är därför vi rekommenderar att du upprepar sökningen den följande dagen om inga lämpliga alternativ hittades.
 • 2. Detaljerad sökning
 • På webbplatsen, välj land för avgång och ankomst. Välj noggrant, för att du kanske tycker att det är bekvämare att flyga från Vilnius än Kaunas. Och, till exempel, om du väljer London finns det 9 flygplatser tillgängliga för landning, så det är värt att välja den som erbjuder mest bekväma förbindelser med ditt hotell. Innan du klickar på "Sök" anger du datum och antal flygbiljetter.
 • Systemet hittar alla alternativ och visar de billigaste flygningarna högst upp. Om du har några ytterligare önskemål väljer du mellan olika alternativ till vänster, inklusive prisklass, anslutningar, flygtid. Är den specifika avgångstiden och ankomsttiden viktig för dig? Det är inte sant att de billigaste biljetterna erbjuds på de minst lämpliga timmarna: Välj den lämpligaste tiden och se själv.
 • Normalt söker motorn efter erbjudanden från alla flygbolag, men du kan välja de föredragna till vänster. Varje gång du anger en ny sökparameter, laddas systemet automatiskt så det finns ingen anledning att klicka på några ytterligare knappar.
 • När du har angett alla sökparametrar rekommenderar vi att du kollar ”lägsta priskalendern” längst upp. Det första fältet presenterar priserna på avgångar och den andra - de med returflygningarna. Lågprisflygningar är markerade med lägre kolumner: ju högre priser desto högre kolumner. Du ska helt enkelt placera pekaren på kolumnerna och kontrollera preliminära priser. De kan variera avsevärt: skillnaden på bara en dag kan resultera i ett pris som är 4 gånger högre. Tabellerna gör det möjligt att jämföra priserna ganska enkelt.
 • Om du vill ändra de datum du valde under det första steget klickar du bara på de kolumner som representerar priser och 'Uppdatera sökning'.
 • Systemet hjälper dig att hitta det bästa alternativet och viktigast av allt, du behöver inte lämna ditt hem - vi skickar biljetterna till din e-postadress. Om du har några frågor eller ytterligare förfrågningar, kontakta Flyhi.fi teamet och vi hjälper dig så snart som möjligt.
 • Om du är intresserad av att köpa biljetter och hitta det bästa landet för din resa, är det värt att läsa vår reseguide som presenterar hundratals detaljerade artiklar på de mest populära platserna samt mindre kända platser i världen som också är värda att besöka. Denna information hjälper dig att bestämma din destination och du måste bara kontrollera biljettpriserna.
 • 3. Värderbara tips - hur hittar du billiga flyg?
 • 3.1 Boka ditt flyg så tidigt som möjligt. Flygbolag försöker sälja alla tillgängliga flygbiljetter, så de erbjuder ofta rabatter för att locka kunder så snart ordern kan accepteras. Det sägs att den bästa tiden att leta efter ett flyg är 60 dagar före avresedatumet. Vi rekommenderar dock inte att du litar på detta. Kolla även närmare datum: du kan nästan alltid hitta enskilda lågprisflyg.
 • 3.2 Prova anslutningsflygningar. Det tar lite mer tid, men kan hjälpa dig att spara pengar. Vi rekommenderar att du kontrollerar priser med och utan anslutningsflyg för att se hur mycket pengar du kan spara.
 • 3.3 Välj olika flygbolag för avgång och returflygning. Resultaten visar alla flygbiljetter med flyginformation och avgångsinformation. Kanske har Ryanair utmärkta erbjudanden för ditt avresedatum, men inga lågprisflyg för din returresa en vecka senare. Det kan i stället vara så att Wizz Air har bra alternativ för det datumet.
 • 3.4 Om du är intresserad av lågprisflyg rekommenderar vi att du väljer semesterdatum 2-3 veckor innan säsongstart eller i förväg, dvs 2-3 månader före önskat avresedatum.